MARXA DELS TRAGINERS

Aquest 2023, la Marxa dels Traginers arriba ni més ni menys que a la 19a edició!

Des de la primera edició l’any 2004, ha augmentat molt el nombre de curses i marxes populars que s’organitzen arreu, així com la quantitat de gent que assisteix a aquests esdeveniments esportius i populars. Des del Club Alpí seguim treballant amb la mateixa passió que el primer dia per mantenir atractiva aquesta marxa, ja més que consolidada al nostre territori.

Consisteix en dos recorreguts , un dels quals acostuma a estar entre els 8 i els 10km i l’altre entre els 15 i els 20km de distància, amb sortida i arribada al Mas de Can Pere Tià, a Palamós. És en aquest punt on es poden fer també les inscripcions del mateix dia, i recollir l’entrepà, el refrigeri i l’obsequi dels participants.

Actualment també es poden fer les inscripcions online a través d’un portal d’internet que facilitem setmanes abans de l’esdeveniment.

Des de l’any 2016, comptem amb una nova modalitat que es suma a la marxa curta i la marxa llarga, és la modalitat cursa. Es tracta del recorregut llarg, però en aquest cas cronometrat. El guanyador i la guanyadora de la modalitat cursa, se’ls inscriu el seu nom al “bastó del Traginer” i se’ls cedeix el bastó que passa a ser custodiat per ells fins la propera cursa, moment en què l’hauran de defensar o cedir a qui guanyi la següent edició.

Les dues rutes es renoven cada any, descobrint nous camins i corriols que permeten als marxaires i corredors anar actualitzant les seves incursions a les gavarres, podent afegir sempre noves vies i explorar diferents recorreguts per incloure als seus itineraris habituals.

VEURE FOTOS EDICIÓ 2016
VEURE FOTOS EDICIÓ 2017
CONTACTA AMB NOSALTRES