RUTA DEL SENGLAR

Ruta marcada amb un dibuix amb forma de senglar de color blau. Marcatge realitzat únicament cada cruïlla i que es troba durant el recorregut, per tant s’ha d’estar molt atent a l’arribar a algun encreuament. Recorregut marcat en sentit horari, d’11 km, amb un desnivell acumulat moderat i un terreny amb alguna pujada intensa i una dificultat tècnica en algun moment moderada-alta, ja que trobarem trams amb pedres, arrels i terreny molt irregular. La baixada del cim de Montagut s’ha d’extremar les precaucions, ja que podria ser el tram més tècnic de tot el recorregut.  Ruta que caminant pot està al voltant de les 3 hores aproximadament.

Sortida i arribada a la zona de gronxadors de Can Pere Tia o fàbrica de la Hutchinson.

Primera marca es pot trobar al costat de la cadena o aparcaments de fusta de les bicicletes, al costat del senyal amb la P d’aparcament.

Es passa pel Molí de Mas Antoniet, Santuari de Bell-lloc, font de Bell-lloc, Cim de Puig Cargol, Puig de la Cendrosa, Mas Ribot, Puig Ribot, cim i dolmen de Montagut i Puig Antoniet.

En època de molta calor, es recomana portar suficient aigua i evitar hores de temperatures molt altes.

Ús agrairíem que deixeu aquí els vostres comentaris i/o suggeriments o si ho preferiu podeu enviar un e-mail a running@clubalpipalamos.cat.

ENLLAÇ WIKILOC
CONTACTA AMB NOSALTRES