Imprimeix

L'Oriol Borràs, 14è a l'Ultra Trail de Menorca Camí de Cavalls 2016

el .

TMCdC Trail Menorca Camí de Cavalls

  

 

L'Oriol Borràs, president del Club Alpí Palamós i corredor de curses de llarga distància, ha acabat amb un espectacular resultat l'ultra trail de Menorca aquest cap de setmana. Val a dir que ha estat líder durant els primers 100km i que al finalitzar la prova ha acabat en 14é lloc de la classificació general amb un temps de 27 hores i 08 minuts.

La Trail Menorca Camí de Cavalls (TMCdC) és una prova d’ultrafons que consisteix fer la volta a Menorca per un camí litoral traçat originàriament pels anglesos fa més de 300 anys i que servia, principalment, per defensar l’illa de possibles invasions.

Es tracta d’una cursa de 185 kilòmetres que compta amb un desnivell positiu de 2.863 metres en els quals cada corredor podrà descobrir els seus límits i gaudir d’un paisatge idíl•lic en aquest meravellós racó perdut del mar Mediterrani, carregat de platges d’ensomni, barrancs impossibles, vistes màgiques i una gastronomia autòctona amb la qual celebrar que la vida és una cursa constant en la qual es va sumant metes i experiències.

Per superar el repte, cada corredor disposa de 40 hores per acabar una aventura amb regust de llegenda i que té 15 avituallaments repartits per tot el traçat i on es donarà aigua, begudes isotòniques, fruita, fruits secs, barres energètiques, entre altres productes, o aliments amb un aport calòric similar.

El tret de sortida ha estat el dia 20 de maig de 2016, sens dubte un punt i a part en la vida de qualsevol corredor que participi en una de les proves més llargues, més dures i, sense dubte, bonica del panorama europeu de Trailrunning.


Més info a: trailmenorca.com