Imprimeix

Atles-Toubkal 2009

el .

Durant el passat mes de Maig 12 membres del Club Alpí Palamós es desplaçaren cap al Marroc, per tal de poder gaudir d'uns dies de natura i cims.

L'expedició va partir el dia 22/05/2009 cap a Marrakech, allotjant-se a l'Hotel Ali, punt de partida de molts trekkiners i muntanyencs. La meitat de l'expedició (Judith Viñals, Maribel, Lluís Viñals, Lluís Ropero, Enric Llàtzer i Rafa Morillas), partiren dissabte directament cap al refugi del Toubkal o Netler (3207 mts d'altitud). Al dia següent feren cim tots i varen descendir cap a Imlil, per començar el viatge de tornada. Cal destacar que Enric Llàtzer va fer el descens en parapent.

 

 

La resta va romandre uns dies més, uns fins divendres (Maria José Salvador, Jesús Correa i Miquel Alonso), i la resta fins diumenge (Pilar Castro, Montse Lloret i Joan Muñoz). Aquests varen fer diferents cims, Toubkal (4167 mts); Toubkal Ouest (4030 mts); Immouzzer (4010 mts); Biiguinnoussenne (4002 mts); Ras (4083 mts); Timesguida (4089 mts), durant aquests dies, destacant la diversitat de dificultats, depenent del nivell de cadascú, a part de l'alçada.

 

Els dos últims dies Pilar, Montse i Joan realitzaren un trekking fantàstic que els portà al Refugi de Lepiney i a les magnífiques cascades d'Irhoulidene, arribant a una magnífica Gitté, on ens tractarem com autèntics convidats de luxe. Finalment tornàrem al punt d'inici, Imlil, per posteriorment tornar a la magnífica ciutat de Marrakech.

 

 Joan Muñoz Torres  (maig 2009)