Marxa dels traginers

Imprimeix

Crònica 6a Marxa dels Traginers 2009

el .

La 6ena Marxa dels Traginers organitzada pel Club Alpí Palamós amb el suport del Departament d´Esports i l´Àrea de Medi Ambient,s´ha desenvolupat en un dia amb bones condicions per aquest tipus d´activitat.

La jornada,a diferència de l´any passat,ha acompanyat i s´ha pogut normalitzar la participació amb 475 inscrits. Els 2 itineraris de 7 kms. i 16 kms. han agradat,destacant el canvi de sentit en el recorregut curt.

Les 2/3 parts (307 marxaires) han optat pel camí llarg i 1/3 part (168 marxaires) han completat el camí curt.

 

 

Pel que fa els llocs d´interès de la Vall de Bell-lloc,el conjunt d´elements patrimonials i naturals visitats en aquest immillorable paratge han estat :  L´ermita de Bell-lloc i Fitor,les fonts de Bell-lloc i Fitor,el Mas Cals,els molins del Mas Antoniet i Canyadell,Montagut i el Castell de Vila-romà.Tot plegat no deixa indiferent a ningú.

Tot i ser una zona amb alguns desnivells,la variant al Coll de Sorinella i el disseny del circuit per part d´en Remi Serra han complagut molta gent.

Els diferents punts d´avituallament,un bon esmorzar a l´arribada i el regal commemoratiu han volgut recompensar l´esforç i la participació d´enguany.


 

Els nostres patrocinadors han estat : Garatge Andreu,Caixa Girona,Cuines Viñals,Aillaments Valentí i Marsan.

Agraïm la col.laboració de l´A.D.F. Gavarres Marítima, Creu Roja Palamós i Hutchinson.

Així com els proveïdors : Corocasa,La Fleca de l´Empordà,Vins Can Mas,Carns Arnall i Coca-Cola.

També la difusió de l´acte per part de Ràdio Palamós.