Marxa dels traginers

Imprimeix

11a Marxa dels Traginers 2014

el .

-DIA :                         DIUMENGE 09 NOVEMBRE DE 2014.

-LLOC :                      CAN PERE TIÀ(AL COSTAT DE LA FÀBRICA HUTCHINSON).

-HORA :                      8H DEL MATÍ.

-RECORREGUTS :     7Km(aprox. unes 3h) i 19,900Km(aprox. unes 5h)

-PREU :                    7€ PELS FEDERATS FEEC/FEDME(OBLIGATORI PRESENTAR TARJA).

                                9€ PELS NO FEDERATS.

-HI HAURÀ AVITUALLAMENTS DURANT EL RECORREGUT. ESMORZAR I OBSEQUI ESPECIAL A L´ARRIBADA.

-BUTLLETA D´INSCRIPCIÓ :   US RECOMANEM QUE US IMPRIMIU LA BUTLLETA,L´OMPLIU A CASA I LA LLIUREU A LA TAULA D´INSCRIPCIONS EL DIA DE LA MARXA. ÉS OBLIGATORI ESCRIURE-HI EL NOM,COGNOMS I DNI.

-PODEU DESCARREGAR-VOS LA BUTLLETA D´INSCRIPCIÓ CLICANT AQUÍ :  Butlleta Inscripció

-MAJORS DE 70 ANYS :  NOMÉS PODRAN PARTICIPAR AQUELLES PERSONES D'AQUESTA EDAT O MAJORS QUE ESTIGUIN FEDERADES.NO ENS OFEREIXEN LA POSSIBILITAT D'ASSEGURAR A GENT DE MÉS DE 70 ANYS.

traginers 2014 de groc

Podeu veure totes les fotos al següent enllaç : https://picasaweb.google.com/102455432706331445499/11aMarxaDelsTraginers201402#

-MAPA DEL RECORREGUT :  https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zN_ShYYdfY_g.kOjeAFI9VGZg

Teniu en color vermell el recorregut llarg de 19,900km. 

Teniu en color verd el recorregut curt de 7km,que és coincident amb el llarg des de la sortida fins a la cruïlla del Mas Cabrer-Església de Sant Mateu de Vall-llobrega i des del control 4 del Pla del Descàrrec fins a l'arribada.                                                      

-COM ARRIBAR-HI :Pels que vingueu de fora,si veniu des de Sant Antoni/Calonge,és aconsellable agafar la sortida 326 de l´autovia C-31 i després continuar per la rotonda de la benzinera Galp,creuant pel pont pel damunt la C-31 en direcció a Vila-romà.Si veniu des de Palafrugell,cal agafar la sortida 326 que desemboca a la rotonda on hi ha l´estàtua i continuar en direcció cap a Vila-romà.

Pels que vingueu des del municipi de Palamós,a més podeu anar per les rotondes del polígon industrial de Sant Joan properes a la I.T.V., i creuar el pont pel damunt la C-31 en direcció a Vila-romà.També podeu accedir-hi pel vial paral-lel a la C-31 que s´agafa a l´alçada de la gran rotonda situada prop de la sortida 325,venint des de Sant Antoni/Calonge.

Podeu consultar el croquis clicant el següent enllaç :   Google Maps                  

-PÀRQUING :   Els vehicles podran aparcar dins del pàrquing de la fàbrica Hutchinson situada al costat de Can Pere Tià(sortida).

-ASSEGURANÇA :    A banda de l´assegurança de responsabilitat civil que sempre hem subscrit,segons el decret 58/2010 d´entitats esportives,estem obligats a assegurar a tots els participants amb uns capitals mínims que hem de complir.

Passamà 

 Passamà