Imprimeix

7es Jornades de Muntanya i Natura 2013

el .

Dins el marc de les 7es Jornades de Muntanya i Natura, el Club Alpí Palamós presenta amb el suport del Departament d'Esports, l'Àrea de Medi Ambient i l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós i el patrocini d'Urbaser i Hutchinson les següents activitats durant el periode del 8 al 15 de novembre:

 

Audiovisual "Viatge a l’Antàrtida, l’Odissea d'en Shackelton 100 anys després"

-Dia: Divendres 8 de novembre de 2013.

-LLoc : Teatre-Auditori "La Gorga".

-Hora : 21:30 h

-Entrada gratuïta.

-Autors: Bernat Garrigós i Josep Vilanova.

-Descripció: Entre febrer i març del 2012, embarcats a bord del trencagels Pionner Explorer, en Bernat Garrigós i en Josep Vilanova van reviure l'expedició del Sir Ernest Shackelton al 1914, en el seu intent frustrat de travessar l’Antàrtida des del mar de Weddell fins el mar de Ross passant pel pol sud.En aquest viatge van recòrrer una part de la Península Antàrtica, les illes Shetland del Sud i l’illa de South Georgia, recuperant el llegat dels seus exploradors, revivint històries de supervivència èpica, i gaudint d'un paradís de gel i glaç, on la fauna salvatge se'ns mostra amb una dimensió inimaginable.

 

 

 Pel.lícula "Nordwand(Cara nord)"

-Dia : Dijous 14 de novembre de 2013.

-LLoc : Cinema Kyton.

-Hora : 21:30 h.

-Entrada gratuïta. 

-Descripció : Durant l'estiu de 1936, dos militars bavaresos, Toni Kurz i Andi Hinterstoisser, decideixen llançar-se a la conquesta de la cara nord de l´Eiger. Coneguda per ser una de les escalades més difícils dels Alps,aquesta llegendària ascensió en condicions climatològiques adverses, serà narrada per diversos periodistes, entre els que hi trobem la xicota d'en Toni. En Goebbels no dubtarà a aprofitar-se'n considerant-los com a herois del Tercer Reich, malgrat que cap d'ells era membre del partit nacionalsocialista.

 

 

 

 

 Audiovisual "92 dies escalant al Pirineu"

 -Dia: Divendres 15 de novembre de 2013.

-LLoc : Teatre-Auditori "La Gorga".

-Hora : 21:30 h.

-Entrada gratuïta.

-Autor : Jordi Canyigueral (Filmut Realitzacions Audiovisuals).

-Descripció : L'estiu del 2010 els escaladors catalans Lluc Valldosera, Isaac Ferrés i Jordi Vilà carregats amb 25 quilos a l'esquena, van fer la Travessa del Pirineu des del Mediterrani a l'Atlàntic escalant 25 de les vies més representatives de la història del pirineïsme. En total 92 dies de vivències a la muntanya i 10.000 metres d’escalada acumulats.