Imprimeix

Crònica 6es Jornades de Muntanya i Natura 2012

el .

Les 6es Jornades de Muntanya i Natura han confirmat l'interès i la participació massiva en la majoria de les propostes presentades. Hem mantingut el mateix format que tan bons resultats ens ha donat aquests anys. Les tanquem amb un seguiment rècord i amb la percepció que, en conjunt, han estat les de més qualitat.

-L'audiovisual “Ladakh,el petit Tibet”, un excel·lent muntatge d'en Joan Serratosa amb fotos de l'Esther Pons i en Pere Llauradó, a banda de mostrar la vida, el trekking i ascensió al massís del Stok Kangri en aquest indret de l'Himàlaia indi, va esdevenir una reivindicació de l'opressió que pateix el poble tibetà.

   

 

-La pel·lícula “Entre lobos” del director Gerardo Olivares, basada en una situació real on el protagonista no té cap contacte amb humans dels 7 als 19 anys, va arribar molt als espectadors  amb un missatge directe de les relacions que es poden donar entre natura, homes i animals.

El cinema Arinco, que va lliurar a cada persona un dossier relacionat amb la pel.lícula, es va omplir i va registrar la millor entrada de totes les edicions.

-L´alpinista Jordi Pons, un dels pioners de les activitats d'alt nivell a l'estat espanyol i un referent internacional, ens va emocionar amb les seves experiències al llarg de gairebé 70 anys al món de la muntanya. Amb el seu caràcter afable i una memòria prodigiosa, va saber connectar i captar l'atenció de tots els assistents amb la projecció de l'audiovisual "Jordi Pons, les muntanyes de tota una vida". 

El Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós li va fer lliurament d'una placa commemorativa.

   

Agraïm el suport dels Departaments d'Esports, l'Àrea de Medi Ambient i l'Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós.

El patrocini ha anat a càrrec de Urbaser, Hutchinson i Zisko Natura (representant de Patagonia a Palamós).

Hem comptat amb la col·laboració dels cinema Arinco de Palamós.

Pel que fa a la difusió, agraïr a Ràdio Palamós i Televisió Costa Brava.