Imprimeix

Crònica 5es Jornades de Muntanya i Natura 2011

el .

Aquestes 5es Jornades Muntanya i Natura ens ha tornat a fer palès l'interès per aquesta temàtica. Totes les propostes presentades han rebut una  gran acollida.

Aquest format,integrat per una pel·lícula de cinema, un personatge destacat amb el seu testimoni i un audiovisual de producció pròpia, hem constatat que resulta prou equilibrat.

Pel que fa la pel.lícula “La mort d'un guia” del director Jacques Ertaud, va fer aflorar les grans qüestions i debats que, històricament, han envoltat el món de l'alpinisme. Altra volta, el Cinema Arinco va ser un marc incomparable per la seva visualització.

   

 

El biòleg i alpinista Jordi Lalueza amb el seu audiovisual “Els volcans més alts de la Terra (la Puna d'Atacama)”, ens va fer arribar d'una manera molt personal tot el que va viure en les expedicions que van tenir lloc en aquest indret sud-americà. El Departament d'Esports de l'Ajuntament de Palamós li va fer lliurament d'una placa commemorativa.

   

L'audiovisual “Viatge a les Antípodes” amb el relat dels nostres companys Joan Ferrer, Teresa Ros, Lluís Viñals i M.Rosa Forns, ens va apropar a les llunyanes terres de Nova Zelanda.

   

Agraïm el suport dels Departaments d'Esports, l'Àrea de Medi Ambient i l'Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós.

El patrocini ha anat a càrrec de Urbaser, Hutchinson i Piccolo Caffè.

Hem comptat amb la col.laboració dels cinemes Kyton i Arinco de Palamós.

Pel que fa a la difusió, agraïr a Ràdio Palamós i Televisió Costa Brava.