Imprimeix

Crònica 4es Jornades de Muntanya i Natura 2010

el .

Les 4es Jornades De Muntanya i Natura 2010,organitzades pel Club alpí Palamós amb el suport del Departament d'Esports,l´Àrea de Medi Ambient i el Departament de Cultura de l'Ajuntament de Palamós,han rebut una molt bona resposta per part del públic assistent.

Pel que fa els actes presentats :

 

1) L'audiovisual "Expedició Aconcagua 2007(vessant est)", un muntatge de l'Àngel Cervera on els integrants del Club Alpí Palamós Zisko Rodríguez, Jesús Correa i Victor Ceder intenten l´ascensió del sostre d'Amèrica per una via poc freqüentada.

   

 

 2) La projeccíó de la pel.lícula "Himalaya", un homenatge als xerpes i a totes les poblacios que viuen estretament lligades a  les grans muntanyes. És gent discreta que adopta papers secundaris, però que han jugat i juguen una funció cabdal en les expedicions muntanyenques.

 

3) L'audiovisual "Sobrevivint a les alçades" amb l'alpinista Xavi Arias on ens va repassar les seves darreres activitats. També ens va detallar el seu projecte per poder ser el primer català en assolir tots els cims de més de 8.000 metres.

   

El Departament d'Esports li va fer lliurament d'una placa commemorativa.

 

4) La 7ena Marxa dels Traginers amb un record absolut de participació amb 742 marxaires inscrits.

 

Agraïm el patrocini de : Urbaser, Obra Social "La Caixa", Aïllaments Valentí i Bar-Restaurant Pujol de La Fosca.

Donem les gràcies a Arinco,S.L. per la cessió desinteressada de la sala de cinema.

Així com la difusió dels actes per part de Ràdio palamós, T.V. Costa Brava i El Punt.