Imprimeix

Crònica 2es Jornades de Muntanya i Natura 2008

el .

Les 2ones Jornades de Muntanya i Natura han suposat la confirmació de la iniciativa engegada l'any passat i de l'interès que desperta l'entorn natural. Hem mantingut el mateix format, constatant que s'obté una bona resposta del públic. Es vol que tothom hi pugui participar de manera diversa.

Un dels factors clau és l'aposta per la qualitat de les propostes presentades, fet que fa més atractiu tot el conjunt. 

1) La projecció de la pel.lícula “El darrer caçador” al cinema Arinco on es narren les experiències al Yukon canadenc d'un tramper, els seus gossos i tot el territori que els envolta. La coordinació impecable d'en Zisko Rodríguez ho ha fet possible.

 

  2) L'audiovisual “Alps Suïssos” un muntatge esplèndid d'en Joan Serratosa,  autor també dels magnífics cartells anunciadors de les jornades, on es pot veure aquest paisatge alpí amb tota la seva intensitat.

 3) La presència de l'alpinista Ferran Latorre, acabat d'arribar de l'Himàlaia, després d'un any 2008 excepcional. Hem pogut gaudir de l'audiovisual “Del 8B als 8.000 metres”, a banda de tenir el privilegi de veure en primícia un altre audiovisual sobre la recent expedició al Gasherbrum IV. De ben segur, el de més qualitat que hem presentat fins el moment. El Departament d'Esports li va lliurar una placa commemorativa. 

                                     

 4) La 5ena Marxa dels Traginers, malgrat patir un temps molt plujós, ens ha demostrat la fidelitat de la gent, amb una participació que ha superat les nostres expectatives amb unes condicions tan adverses. 

 Tot plegat fa que ens sentim satisfets i tota la feina s´ha vist recompensada. De cares a l´any vinent intentarem mantenir el nivell, tot i que no serà senzill. 

 Agraïm el suport dels Departaments d'Esports i Cultura i de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.

També els nostres patrocinadors Garatge Andreu, Caixa Girona, Petits i Musical Palamós.

Donem les gràcies a Arinco S.L. per la cessió desinteressada de la sala de cinema.

Els mitjans de comunicació Ràdio Palamós, Canal 12 T.V. Baix Empordà i T.V. Costa Brava ens han permés fer-ne difusió.