Imprimeix

15è Itinerari Megalític a les Gavarres i l'Ardenya 2014

el .

-El proper diumenge 11 de maig tindrà lloc el 15è Itinerari Megalític a les Gavarres i l'Ardenya.

-Enguany el sector escollit ha estat Fontbona i els contraforts de Cadiretes.

-És una ruta guiada amb la presència de l'arqueòleg Jordi Casadevall, que va fent diferents explicacions del que es va veient.

-La distància aproximada és d'uns 10 km amb un desnivell de 350m.

-La sortida està prevista a les 8h del matí des de la Urbanització Selva Brava de LLagostera(a l'aparcament situat a 500m passada aquesta urbanització).

-Per arribar-hi : Cal agafar,si venim des de Palamós,la sortida 97(LLagostera-Sant LLorenç),o bé,la sortida 95 en la mateixa indicació si venim des de l'autopista.Després cal continuar per la carretera GIP-6821 (Sant LLorenç-Sant Grau) i girar a la dreta en direcció Selva Brava-Fontbona.

-Demanen que els participants vinguin abans d'aquesta hora per fer les inscripcions.No sortirem fins que tothom s'hagi inscrit,donat que cal un registre tancat de participants.

- Preu assegurança : Gratuït federats amb llicència FEEC (obligatori la seva presentació).
                              3€(pels no federats).

- Per a més informació truqueu al telèfon: 972 31 72 37 / 608 43 59 59 (Remi Serra).

 Díptic 15è Itinerari Megalític 2014

 Díptic 15è Itinerari Megalític 2014

Mapa 15è Itinerari Megalític

 

De conformitat amb allò que estableix la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat sota la responsabilitat de CLUB ALPÍ PALAMÓS. La seva finalitat serà tramitar l'inscripció d’aquesta activitat esportiva i l’assegurança corresponent, si NO esteu federats, amb la necessària cessió de dades a la companyia d’assegurances, així com la d’enviar-vos informació de les properes activitats esportives realitzades per l’entitat. Podeu exercir el vostre dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça:

PLAÇA VILA-ROMÀ S/N (PAVELLÓ D´ESPORTS de PALAMÓS)

17230 - PALAMÓS - GIRONA

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.